Donald Trumps selskab har besluttet at droppe planerne om at åbne to nye hotelkæder. Det melder hans søn Eric Trump ifølge Travel News Norge. Han giver skylden på et fjendtligt politisk klima.

Planerne om de to hotelkæder i lavprissegmentet blev introduceret i 2017, men tab af omdømme (som bekræftes af brancheeksperter) og underskud i flere af golfejendommene gør, at virksomheden dropper planerne om introduktion af henholdsvis Scion og American Idea.

Har du fået læst?

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne