Der bliver dækket op til den helt store smørrebrødsfest I Tivoli den 13. og 14. april. Grøften, Gemyse, Fru Nimb med flere kommer med deres bud på et smørrebrød særligt skabt til Sommer i Tivoli 2019.

Det var i Tivoli, Danmarks første smørrebrødsseddel så dagens lys i 1883, og i dag sætter gæster stadig kryds ved frokostklassikere som Stjerneskud, Dyrlægens natmad og en Gamle Ole med fedt og sky. Andre sværger til en hønsesalat med bacon, kartoffelmad med mayo og ristede løg eller æg & rejer.

Smørrebrødet er stadig elsket af de fleste danskere og også noget af det, foodie-turister skal prøve, når de har smagt sig igennem Michelin-restauranterne i Danmark. ”Smørrebrød er ikke, hvad det har været. Det er meget bedre”, siger forfatter og journalist Ole Troelsø i udgivelsen ”Danmarks bedste smørrebrød” fra 2018, hvor han viser den rivende udvikling, smørrebrødet har været i.

Har du fået læst?

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

HORESTA: ”Turisterhvervet har stadig gakkede afgifter”

Et flertal i Folketinget vil rydde op i en række afgifter, som falder i kategorien ’gakkede’. Det fortalte skatteordførerne Andreas Steenberg (RV) og Dennis Flydtkjær (DF) samt skatteminister Karsten Lauritzen (V), da HORESTA tirsdag havde inviteret dem på besøg i Tivoli. Blandt de gakkede afgifter var gevinstafgiften for forlystelsesparker, som også kaldes ’bamseafgiften’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne