Der findes efterhånden mange sushisteder i Aarhus, men nu melder en ny restaurant sin ankomst med et noget anderledes koncept, skriver SmagAarhus.dk.

Det er den fynske sushirestaurant Bluefin med restauranter i Odense og Svendborg, der åbner restauranten Bluefin Sushi & Gin, hvor der ud over sushi kommer diverse former for gin-cocktails på menuen.

“Vores sushirestaurant bliver lidt anderledes end den klassiske sushirestaurant, da vi kombinerer sushi og gin. Vi holder restauranten i en nordisk stil og adskiller os fra de billige takeaway-steder, men også de helt dyre sushirestauranter. Så vi ligger lige midt imellem med overkommelige priser, men stadig med sushi af god kvalitet”, siger restaurantchef, Gina Allesø.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne