Der findes efterhånden mange sushisteder i Aarhus, men nu melder en ny restaurant sin ankomst med et noget anderledes koncept, skriver SmagAarhus.dk.

Det er den fynske sushirestaurant Bluefin med restauranter i Odense og Svendborg, der åbner restauranten Bluefin Sushi & Gin, hvor der ud over sushi kommer diverse former for gin-cocktails på menuen.

“Vores sushirestaurant bliver lidt anderledes end den klassiske sushirestaurant, da vi kombinerer sushi og gin. Vi holder restauranten i en nordisk stil og adskiller os fra de billige takeaway-steder, men også de helt dyre sushirestauranter. Så vi ligger lige midt imellem med overkommelige priser, men stadig med sushi af god kvalitet”, siger restaurantchef, Gina Allesø.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne