Der findes efterhånden mange sushisteder i Aarhus, men nu melder en ny restaurant sin ankomst med et noget anderledes koncept, skriver SmagAarhus.dk.

Det er den fynske sushirestaurant Bluefin med restauranter i Odense og Svendborg, der åbner restauranten Bluefin Sushi & Gin, hvor der ud over sushi kommer diverse former for gin-cocktails på menuen.

“Vores sushirestaurant bliver lidt anderledes end den klassiske sushirestaurant, da vi kombinerer sushi og gin. Vi holder restauranten i en nordisk stil og adskiller os fra de billige takeaway-steder, men også de helt dyre sushirestauranter. Så vi ligger lige midt imellem med overkommelige priser, men stadig med sushi af god kvalitet”, siger restaurantchef, Gina Allesø.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne