Paul Cunningham fylder i dag 50 år.

Paul Cunningham er fra Essex i England, men han har i mange år ladet danske smagsløg få gavn af hans evner i et køkken. Og det er også de evner, der har givet restauranten på Henne Kirkeby Kro i Vestjylland michelinstjerner i de seneste par år. Ved uddelingen i februar i år genvandt restauranten sine to michelinstjerner.

Cunningham kom til Henne Kirkeby Kro efter stor succes i København. Det ser ud til, at det har været et match, der ikke kun er godt i køkkenregionen.

”Jeg kommer fra Essex, så jeg har begge ben solidt plantet på jorden. Den vestjyske mentalitet var ikke ny for mig, da jeg startede herovre, for min baggrund i England lignede meget den jyske. Det var ikke en stor omvæltning for mig, sagde han i 2016, da den første michelinstjerne blev givet til den vestjyske kro.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne