Paul Cunningham fylder i dag 50 år.

Paul Cunningham er fra Essex i England, men han har i mange år ladet danske smagsløg få gavn af hans evner i et køkken. Og det er også de evner, der har givet restauranten på Henne Kirkeby Kro i Vestjylland michelinstjerner i de seneste par år. Ved uddelingen i februar i år genvandt restauranten sine to michelinstjerner.

Cunningham kom til Henne Kirkeby Kro efter stor succes i København. Det ser ud til, at det har været et match, der ikke kun er godt i køkkenregionen.

”Jeg kommer fra Essex, så jeg har begge ben solidt plantet på jorden. Den vestjyske mentalitet var ikke ny for mig, da jeg startede herovre, for min baggrund i England lignede meget den jyske. Det var ikke en stor omvæltning for mig, sagde han i 2016, da den første michelinstjerne blev givet til den vestjyske kro.”

Trend: Sådan ser fremtiden ud for råvarer i storbyen

Værdien er dobbelt. Man får helt friske råvarer produceret lokalt, så mindskes transporten, og det er endvidere også muligt at få lokale råvarer og diverse microgreens, der normalt ikke dyrkes i området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne