A&o Hostels har haft et begivenhedsrigt år i 2018.

”Fem millioner overnatninger og en omsætning på knap 152 millioner euro – dermed har vi overgået vores egne forventninger”, fortæller administrerende direktør Oliver Winter.

Aktuelt har kæden 35 huse med 26.000 senge i 21 byer og 6 lande – 25 af disse ligger i Tyskland – med en belægningsgrad på gennemsnitligt 66 procent.

"Med nu to lokaliteter i Venedig og København og fra efterår/vinter for første gang også i Warszawa og Budapest er a&o i år på klar ekspansionskur i Europa. Med vores første ejendom i Barcelona lykkedes det os desuden at indtage Den Iberiske Halvø i slutningen af 2018", siger Oliver Winter.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Ishockey og sommervejr gav hotelrekord i maj

Majsolen skinnede historisk mange timer i det danske sommerland, og det var med til at sikre de danske hoteller et rekordhøjt antal overnatninger for denne måned. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at hotellerne havde 4,2 pct. flere overnatninger sammenlignet med samme måned året før.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne