A&o Hostels har haft et begivenhedsrigt år i 2018.

”Fem millioner overnatninger og en omsætning på knap 152 millioner euro – dermed har vi overgået vores egne forventninger”, fortæller administrerende direktør Oliver Winter.

Aktuelt har kæden 35 huse med 26.000 senge i 21 byer og 6 lande – 25 af disse ligger i Tyskland – med en belægningsgrad på gennemsnitligt 66 procent.

"Med nu to lokaliteter i Venedig og København og fra efterår/vinter for første gang også i Warszawa og Budapest er a&o i år på klar ekspansionskur i Europa. Med vores første ejendom i Barcelona lykkedes det os desuden at indtage Den Iberiske Halvø i slutningen af 2018", siger Oliver Winter.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Her er vinderen Danhostels værtskabspris 2019

I år gik Danhostels værtskabspris pris til Annette og Henrik Kjeldsen, værtsparret på Danhostel Herning. I begrundelsen for at prisen gik til netop værtsparret på Danhostel Herning lød det, at stedet ligger i den absolutte top af skalaen på områderne: personale, service og forplejning, som er nogle af de parametre, man måler kandidaterne på. Prisen blev overrakt af blandt andre foreningens bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne