De tomme restaurantlokaler i Skolegade i Esbjerg har fået nye lejere. Her åbner den populære restaurantkæde Madklubben til sommer. Det skriver Ugeavisen Esbjerg.

Madklubben er blandt andet kendt fra København, hvor konceptet har eksisteret siden 2007. I maj sidste år åbnede kæden sin første restaurant i Jylland på Hack Kampmanns Plads i Aarhus. Samme år landede afdelingen en nominering som Byens Bedste - en prisuddeling, der også er kendt i Esbjerg.

”Det var ikke noget, der lå lige for, og det var ikke først fremme på vores plan, men efter at have set byen og efter at have fornemmet, at der er liv i den, også på en hverdag, og ikke mindst efter vi så de fine lokaler, vi kommer til at flytte ind i, så var vi ikke i tvivl. Der sker noget her, og vi tror på, at vort koncept vil passe fint ind her. Vi er alle fra provinsen og ved, at man sætter pris på god og reel mad her,” siger Lars Bertelsen, medejer af flere af restauranterne, til ugeavisen.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne