Sidste weekend åbnede The Modern på Sankt Annæ plads i København, skriver DinnerBooking.com.

I køkkenet inspirerer de sydeuropæiske køkkener som det franske, italienske og spanske, mens den røde tråd er det nordiske touch, som anretningerne altid bærer præg af, og som binder menukortet sammen til en helhed.

The Modern åbner for de morgenfriske allerede kl. 7.30 med friskbagt brød i glasmontreren og friske kaffebønner klar til at blive brygget.

Der er ligeledes mulighed for at komme forbi til frokost og aften – ligesom stedet også gør sig i det ærke-britiske koncept Afternoon tea, hvor der kan nydes små sandwiches, scones og petit fours.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne