Sidste weekend åbnede The Modern på Sankt Annæ plads i København, skriver DinnerBooking.com.

I køkkenet inspirerer de sydeuropæiske køkkener som det franske, italienske og spanske, mens den røde tråd er det nordiske touch, som anretningerne altid bærer præg af, og som binder menukortet sammen til en helhed.

The Modern åbner for de morgenfriske allerede kl. 7.30 med friskbagt brød i glasmontreren og friske kaffebønner klar til at blive brygget.

Der er ligeledes mulighed for at komme forbi til frokost og aften – ligesom stedet også gør sig i det ærke-britiske koncept Afternoon tea, hvor der kan nydes små sandwiches, scones og petit fours.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Konceptet holdt ikke: Stor kinesisk restaurant lukker i Aarhus

Den kinesiske restaurant-succes i Skanderborg, Rong Yu, prøvede i Aarhus. Men den gik ikke. I starten af januar åbnede den kinesiske restaurant Rong Yu, hvis ejere Wei Wei Zhou og Hong Tao Song i forvejen driver en stor kinesisk restaurant med samme navn og med plads til godt 200 gæster i Skanderborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne