Ny direktør på Ruths Hotel i Skagen per 1. juni 2019 bliver den erfarne hotelmand Tom Boye, som sammen med finansdirektør Steen Thygesen danner den nye direktion, skriver Nordjyske.

Samtidig indtræder nuværende direktør Peter Christian Bühlmann Jensen i bestyrelsen. Det oplyser hotellet i en pressemeddelelse.

Tom Boye, som oprindeligt er uddannet tjener fra Hotel Scheelsminde i Aalborg, kommer fra en tilsvarende stilling som direktør på Montra Skaga i henholdsvis Hirtshals og Hanstholm.

Lille fremgang i hotelovernatningerne trods færre udlændinge

Havde de danske hoteller haft lige så mange norske overnatninger som sidste år i marts, så havde naboerne mod nord været det største udenlandske marked. Sådan forholder det sig dog ikke. Nye overnatningstal fra Danmarks Statistik viser et fald på hele 23,0 pct. i norske hotelovernatninger sammenlignet med 2018. Faldet i norske turister rammer særligt Region Nordjylland.

Nordjyske turistkontorer lukker på stribe

Hvor finder man den flotteste strand og hvor er det bedst at bo? Ja, hvor turister tidligere stillede den slags spørgsmål til personalet på det lokale turistkontor, så er det i dag i stigende grad internettet, der bliver brugt til at søge informationer. Det får flere turistkontorer til at dreje nøglen om.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne