New York er gået til kamp mod kontantfrie restauranter, da bystyret mener, at det har en diskriminerende effekt i forhold til dem, der ikke har nem adgang til hæveautomater, skriver Skift.com.

Byrådsmedlem i New York Ritchie Torres er endda gået så langt at kalde forretningmodellen racistisk og diskriminerende i forhold til lavindkomst familier.

I dag er der kun én stat, som har forbudt kontantfrie virksomheder, og det er Massachusetts. Her stammer forbuddet fra 1978.

Restauranterne argumenterer for, at kontantfri drift er mere sikkert for medarbejderne og mere effektivt for virksomhederne.

Leo Kremer er en af idémændene bag kæden Dos Toros Taqueria, der ikke modtager kontanter. Han siger:

”Vi betaler vores skat af al den indtægt, som vi modtager, men det er helt sikkert ikke tilfældet hos alle virksomheder – og særligt ikke hos dem, der udelukkende modtager kontanter”.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne