Møde- og eventkæden HUONE International har underskrevet aftale med PFA Pension om at tilbyde kreative mødefaciliteter og serviceydelser til Københavns nye møde- og eventsted ved Amager Strand. Stedet forventes at åbne i foråret 2019. HUONE Copenhagen videreudvikler servicekonceptet, som allerede er lanceret i Kamppi, Helsinki, hvor HUONE og deres medarbejdere administrerer alle nøglefunktioner inden for deres erhvervsejendomme.

HUONE (det finske ord for rum) International servicerer tusindvis af møde- og konferencegæster på deres tre full-service møde- og eventsteder i Helsinki og Singapore. Det prisvindende koncept har fokus på at maksimere mødeoplevelsen og på deres kunders succes. Med åbningen i København har HUONE nu fire mødesteder.

”HUONE hjælper allerede i dag mødeplanlæggere med at få succes i en af verdens hårdeste møde- og konferencemarkeder, Singapore. Vi er bevidste om, at København er et marked, hvor møde- og eventkunderne har stor erfaring, og hvor der er et stort udbud af mødesteder, så vi glæder os ekstra meget til at tage fat på denne nye mulighed og til at overgå kundernes forventninger når vi introducerer HUONE’s koncept i København,” siger Evon Söderlund, stifter og CEO hos HUONE.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Ishockey og sommervejr gav hotelrekord i maj

Majsolen skinnede historisk mange timer i det danske sommerland, og det var med til at sikre de danske hoteller et rekordhøjt antal overnatninger for denne måned. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at hotellerne havde 4,2 pct. flere overnatninger sammenlignet med samme måned året før.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne