Hvad kan få luksusrejsende til at booke en ferie? Tidligere har gastronomi været svaret, men nu udfordrer ’wellness’ som det største trækplaster, skriver mediet Skift.com. I 2017 omsatte wellness-turisme for 639 mia. dollars.

”Wellness er ikke en modeting, men i højere grad en ændring i samfundet. Vi har set wellness vokse sig til en stærk industri”, siger Andrew Gibson, co-founder af Wellness Tourism Association.

I 2017 blev der foretaget 830 mio. wellness-rejser, og det er 139 mio. flere end i 2015, ifølge Global Wellness Institute. Eksperter forudsiger, at 2019 kan blive året, hvor man runder 1 mia. wellness-rejser.

Skift.com skriver, at udviklingen kan blive løsningen på overturisme, som man ser nogle steder, da wellness kan trække turister ud af byerne.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne