Hvad kan få luksusrejsende til at booke en ferie? Tidligere har gastronomi været svaret, men nu udfordrer ’wellness’ som det største trækplaster, skriver mediet Skift.com. I 2017 omsatte wellness-turisme for 639 mia. dollars.

”Wellness er ikke en modeting, men i højere grad en ændring i samfundet. Vi har set wellness vokse sig til en stærk industri”, siger Andrew Gibson, co-founder af Wellness Tourism Association.

I 2017 blev der foretaget 830 mio. wellness-rejser, og det er 139 mio. flere end i 2015, ifølge Global Wellness Institute. Eksperter forudsiger, at 2019 kan blive året, hvor man runder 1 mia. wellness-rejser.

Skift.com skriver, at udviklingen kan blive løsningen på overturisme, som man ser nogle steder, da wellness kan trække turister ud af byerne.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne