Hvad kan få luksusrejsende til at booke en ferie? Tidligere har gastronomi været svaret, men nu udfordrer ’wellness’ som det største trækplaster, skriver mediet Skift.com. I 2017 omsatte wellness-turisme for 639 mia. dollars.

”Wellness er ikke en modeting, men i højere grad en ændring i samfundet. Vi har set wellness vokse sig til en stærk industri”, siger Andrew Gibson, co-founder af Wellness Tourism Association.

I 2017 blev der foretaget 830 mio. wellness-rejser, og det er 139 mio. flere end i 2015, ifølge Global Wellness Institute. Eksperter forudsiger, at 2019 kan blive året, hvor man runder 1 mia. wellness-rejser.

Skift.com skriver, at udviklingen kan blive løsningen på overturisme, som man ser nogle steder, da wellness kan trække turister ud af byerne.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne