Veggieburgere, veganske cafekoncepter og vegetarmenuer stormer frem i byen, og man kunne få den tanke, at hele byen er i gang med en grøn omstilling. Sådan er det bare ikke. Byens bøfhuse og restauranter med kød har det generelt godt, viser en rundringning, som Politiken har lavet. Faktisk går det så godt, at flere udvider, og nye endda kommer til.

En af de nyere kødrestauranter i byen er Flammen. Inden for de seneste år er to restauranter åbnet tæt på Rådhuspladsen, en filial er åbnet i Glostrup tidligere på måneden, og de har lige udvidet i Hamborg. Og alle restauranter kører godt, fortæller administrerende direktør hos Restaurant Flammen, Christian Legarth Lund.

”Ændringen i tidsånden har ikke haft nogen økonomisk konsekvens for os. Vi har et bredt publikum, og mange af vores gæster er meget 'hr. og fru Danmark', som stadig har kød som en vigtig del af deres tallerken. Selvfølgelig er vi især kendt for vores store kødbuffet, men 75 procent af retterne på buffeten er noget, man kan spise som vegetar, og vi tester også flere grønne vegetariske tiltag. Derfor har vi en god mulighed for at tilgodese alles præferencer”, siger Christian Legarth Lund.

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne