Veggieburgere, veganske cafekoncepter og vegetarmenuer stormer frem i byen, og man kunne få den tanke, at hele byen er i gang med en grøn omstilling. Sådan er det bare ikke. Byens bøfhuse og restauranter med kød har det generelt godt, viser en rundringning, som Politiken har lavet. Faktisk går det så godt, at flere udvider, og nye endda kommer til.

En af de nyere kødrestauranter i byen er Flammen. Inden for de seneste år er to restauranter åbnet tæt på Rådhuspladsen, en filial er åbnet i Glostrup tidligere på måneden, og de har lige udvidet i Hamborg. Og alle restauranter kører godt, fortæller administrerende direktør hos Restaurant Flammen, Christian Legarth Lund.

”Ændringen i tidsånden har ikke haft nogen økonomisk konsekvens for os. Vi har et bredt publikum, og mange af vores gæster er meget 'hr. og fru Danmark', som stadig har kød som en vigtig del af deres tallerken. Selvfølgelig er vi især kendt for vores store kødbuffet, men 75 procent af retterne på buffeten er noget, man kan spise som vegetar, og vi tester også flere grønne vegetariske tiltag. Derfor har vi en god mulighed for at tilgodese alles præferencer”, siger Christian Legarth Lund.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hostel-kæde solgt for milliardbeløb

Generator-kæden, der er ejet af den britiske investeringsfond Queensgate Investments, har for 400 millioner dollars – cirka tre milliarder kroner – købt amerikanske Freehand Hotels, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne