Årets anden åbning af et nyt hotel i København skete mandag, da Moxy Copenhagen, et hotelkoncept udarbejdet af Marriott og IKEA, officielt blev taget i brug med 226 værelser. Det skriver Standby.dk.

Bag driften af Moxy Copenhagen står Core Hospitality. Hotellet ligger i Københavns Sydhavn, tæt på S-togstationen Sydhavnen, to stop fra Hovedbanegården. I spidsen for de over 25 medarbejdere på Copenhagen Moxy er svenske Camilla Jerre. Hun har titel af at være hotellets Kaptajn, Moxy-konceptets twist på en hoteldirektør.

Læs hele historien her.

København får stort nyt mødecenter

Det finske selskab Huone International åbner tirsdag i næste uge sit første møde- og eventcenter i Danmark. Det ligger tæt på Københavns Lufthavn og Metrostationen Kastrup, skriver Standby.dk.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Badehotel i millionsalg: Svensk investor tilbød sig

Svømmebassinet skulle opgraderes til spa, og gæsterne skulle indlogeres både i hverdagen og weekenden. Det var nogle af ambitionerne kapitalforvalteren Artha havde, inden de investerede millioner i Marienlyst Badehotel for to år siden, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne