I år får Københavns Havn 980.000 krydstogtgæster på 350 skibsanløb. Til sammenligning havde krydstogtskibene i havnen sidste år 875.000 passagerer, skriver Standby.dk.

”Cirka 90 procent af krydstogtpassagererne går i land i København. Halvdelen tager som tommelfingerregel på ture de har købt ombord, mens den anden halvdel selv finder løsninger. Det kan være at købe billet til hop on-hop off sightseeing-busserne,” siger ansvarlig for færge- og krydstogtaktiviteter i Københavns Havn, Arnt Møller Pedersen, til STANDBY.dk.

Københavns Havn har typisk plads til syv krydstogtskibe. Når der er helt fyldt ligger der et skib ved Nordre Toldbod, to store ved Langelinie, tre ved den såkaldte Oceankaj, mens der kan være et i Frihavnen.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne