Man skulle tro, at københavnernes appetit på burgere efterhånden var ved at være stillet, skriver Politiken.

I løbet af de sidste mange år har der udspillet sig en såkaldt burgerkrig i hovedstaden. Steder som Jagger, Gasoline Grill, Yoburger, Tommi’s Burger Joint, Cocks & Cows, Sliders, Grillen og mange flere har, bevæbnet med boller, bøffer og mayonnaise, kæmpet en indædt kamp om byboernes gunst, og i dag kan du ikke gå 500 meter uden at snuble over en burgerbar.

Og det bliver åbenbart ved.

Nu har den jyske burgerkæde The Burger Shack nemlig meddelt, at de åbner deres første burgerbar i København, og at de har planer om at åbne yderligere tre i løbet af 2019. Ambitionen er ikke alene at ligge i brokvartererne og Indre By, men i hele Storkøbenhavn.

Læs hele historien her.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne