Arp-Hansen Hotel Group har netop overtaget Falck-Huset, der i 56 år husede Falcks hovedkontor ved Polititorvet i København.

”Det er korrekt, at vi har overtaget ejendommen i Bernstorffsgade, der er nabo til vores Wakeup Copenhagen-hotel. Vi har endnu ikke besluttet, hvad vi vil med ejendommen,” skriver Arp-Hansen Hotel Groups topchef, Dorte Krak, i en mail til Finans.

Hun kan ikke komme nærmere ind på, hvad Falck-Huset specifikt nu skal blive til, udover at ejendommen er købt med hoteldrift for øje.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne