Nyborg Strand Hotel- og Konferencecenter kom ud af det forløbne år med, hvad virksomheden betegner som et "tilfredsstillende resultat", skriver Fyens.dk.

Regnskabet udviser et overskud før skat på 14 mio. kroner, ifølge en pressemeddelelse. Og dermed læner hotellet sig op af forrige års sorte tal på bundlinjen, som også endte med et overskud, - nemlig på 14,3 mio. kroner.

Hotel- og konferencecentret i første række ved Storebælt er en solid forretning. De seneste fem års resultater før skat har udvist overskud på mellem otte og 15 mio. kroner. Og det betyder også, at hotellet polstrer sig med en egenkapital, som er vokset fra 110 mio. kroner til 149 mio. kroner i perioden fra 2014-2018.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Ny HORESTA-analyse: Denne hotelkategori har erhvervets største overskud

Fra 2016 til 2018 er resultatet før skat er faldet med 2,0 procentpoint hos det typiske hotel i Danmark, således at overskuddet ender med et plus på 3,3 pct. af omsætningen. Sådan lyder det i HORESTAs nye brancheanalyse, Hotel Market Report 2018/2019, der ser nærmere på det danske hotelerhverv.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne