Nyborg Strand Hotel- og Konferencecenter kom ud af det forløbne år med, hvad virksomheden betegner som et "tilfredsstillende resultat", skriver Fyens.dk.

Regnskabet udviser et overskud før skat på 14 mio. kroner, ifølge en pressemeddelelse. Og dermed læner hotellet sig op af forrige års sorte tal på bundlinjen, som også endte med et overskud, - nemlig på 14,3 mio. kroner.

Hotel- og konferencecentret i første række ved Storebælt er en solid forretning. De seneste fem års resultater før skat har udvist overskud på mellem otte og 15 mio. kroner. Og det betyder også, at hotellet polstrer sig med en egenkapital, som er vokset fra 110 mio. kroner til 149 mio. kroner i perioden fra 2014-2018.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne