Nyborg Strand Hotel- og Konferencecenter kom ud af det forløbne år med, hvad virksomheden betegner som et "tilfredsstillende resultat", skriver Fyens.dk.

Regnskabet udviser et overskud før skat på 14 mio. kroner, ifølge en pressemeddelelse. Og dermed læner hotellet sig op af forrige års sorte tal på bundlinjen, som også endte med et overskud, - nemlig på 14,3 mio. kroner.

Hotel- og konferencecentret i første række ved Storebælt er en solid forretning. De seneste fem års resultater før skat har udvist overskud på mellem otte og 15 mio. kroner. Og det betyder også, at hotellet polstrer sig med en egenkapital, som er vokset fra 110 mio. kroner til 149 mio. kroner i perioden fra 2014-2018.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne