Nyborg Strand Hotel- og Konferencecenter kom ud af det forløbne år med, hvad virksomheden betegner som et "tilfredsstillende resultat", skriver Fyens.dk.

Regnskabet udviser et overskud før skat på 14 mio. kroner, ifølge en pressemeddelelse. Og dermed læner hotellet sig op af forrige års sorte tal på bundlinjen, som også endte med et overskud, - nemlig på 14,3 mio. kroner.

Hotel- og konferencecentret i første række ved Storebælt er en solid forretning. De seneste fem års resultater før skat har udvist overskud på mellem otte og 15 mio. kroner. Og det betyder også, at hotellet polstrer sig med en egenkapital, som er vokset fra 110 mio. kroner til 149 mio. kroner i perioden fra 2014-2018.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne