Det tændte noget i Michael Lauritsen, adm. direktør på Strandhotel Marienlyst, da en chef en dag spurgte ham: "Har du lyst til at lære at tjene penge?" I dag har han skabt millionoverskud på det, han selv kalder hårdt arbejde. "Flid kompenserer for mine manglende lederevner," siger han til Børsen.

"Der er helt sikkert mange ledere, der tilbringer meget tid foran en computerskærm eller konstant svarer på mails på mobilen. Sådan en er jeg ikke. Jeg bruger min tid ude blandt mine medarbejdere og gæster på hotellet. Det er jo hér, virkeligheden er, og hér lærer man virkelig, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør," siger han.

Det er lykkedes Michael Lauritsen og holdet på Marienlyst at fordoble omsætningen på to år. Fra ca. 70 mio. kr. i 2016 til 132 mio. kr. i 2018. Han vurderer, at virksomheden i år lander på ca. 6,5 mio. kr. i overskud.

Læs hele historien her.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne