Det tændte noget i Michael Lauritsen, adm. direktør på Strandhotel Marienlyst, da en chef en dag spurgte ham: "Har du lyst til at lære at tjene penge?" I dag har han skabt millionoverskud på det, han selv kalder hårdt arbejde. "Flid kompenserer for mine manglende lederevner," siger han til Børsen.

"Der er helt sikkert mange ledere, der tilbringer meget tid foran en computerskærm eller konstant svarer på mails på mobilen. Sådan en er jeg ikke. Jeg bruger min tid ude blandt mine medarbejdere og gæster på hotellet. Det er jo hér, virkeligheden er, og hér lærer man virkelig, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør," siger han.

Det er lykkedes Michael Lauritsen og holdet på Marienlyst at fordoble omsætningen på to år. Fra ca. 70 mio. kr. i 2016 til 132 mio. kr. i 2018. Han vurderer, at virksomheden i år lander på ca. 6,5 mio. kr. i overskud.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne