På Hotel Nikko i San Francisco har man udpeget en ”Firbenet Operating Officer”, der blandt andet har til ansvar at give besøgende hundekys, skriver TravelAndLeisure.com.

Ved check-in finder gæsterne et tøjdyr og et kort på deres seng. Kortet fortæller gæsterne, at de for 29 dollars kan købe tøjdyret (og støtte et lokalt dyrehjem), eller de kan ringe til stedet for et ’meet and greet’ med dyrene i levende live.

Hotellet tilbyder også VIP-overnatning (very important pet) til hundene, som er med deres ejer på rejse.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Renoveret lufthavnshotel åbner ny restaurant

Clarion Hotel Copenhagen Airport har åbnet dørene for dets nyrenoverede restaurant, hvor de har ansat kokken Marcus Samuelsson, som blandt andet er kendt for præsident Obamas første statsmiddag, skriver TravelNews.dk.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne