Det er en rigtig god nyhed for dansk turisme, at regeringen og Dansk Folkeparti har lavet en aftale, hvor mere end 100 milliarder kroner afsættes til forbedringer af motorveje og anden infrastruktur på tværs af Danmark.

Det skriver HORESTAs chef for turisme & oplevelsesøkonomi, Annette Hyldebrandt, i et debatindlæg, der er bragt i Århus Stiftstidende.

”Mens intentionen har været at løsne knudepunkter med trængselsbelastninger, så er initiativerne også sød musik for turisterhvervet, hvor tilgængelighed er altafgørende. Ingen gider at sidde i kø i sin ferie, og en stærk infrastruktur øger mulighederne for at få besøgende smidigt rundt”, skriver Annette Hyldebrandt og påpeger, at en god infrastruktur også har betydning for tiltrækning af arbejdskraft til et hotel-, restaurant- og turisterhverv, der har mange ubesatte job.

Annette Hyldebrandt skriver videre, at det også fremadrettet er vigtigt at styrke infrastrukturen.

”Vi er nødt til at se kunderejsen med turistens briller. Er det nemt, bekvemt og ligetil at bevæge sig fra sted til sted? Det forventer turisterne, og vi skal konstant udvikle os, så vi imødekommer deres behov. På den måde kan turisterhvervet fortsætte med at skabe både arbejdspladser og omsætning”, skriver hun.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne