De brune motorvejsskilte med turistinformation er kendte for at tiltrække turister, og nu vil Faaborg-Midtfyn Kommune have to styk, skriver TV Fyn.

Det vil dog kræve, at Vejdirektoratet ser bort fra sit eget krav om, at der maksimalt må være 15 kilometer fra motorvejsafkørslen til turistattraktionen.

Selvom om Faaborg-Midtfyn Kommunes borgmester, Hans Stavnsager (S), er bevidst om, at kommunen beder Vejdirektoratet om dispensation, mener han fortsat, at ansøgningen om de to motorvejsskilte er berettiget.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Levende havne med tilbud til turister: Kommuner får nu bedre mulighed for at udvikle arealer

Nu bliver der bedre mulighed for at opføre en butik eller en restaurant på 111 arealer ved havne i hele landet, hvor strandbeskyttelsen bliver ophævet. Den har hidtil betydet, at arealerne som hovedregel ikke må bebygges inden for 300 meter fra stranden. De 111 arealer ligger i sammenhæng med bebyggelse og rummer ikke væsentlige naturværdier. Derfor ophæver miljøministeren strandbeskyttelsen helt 55 steder og delvist 56 steder. I alt havde 47 kommuner søgt om ophævelse ved 166 lokaliteter.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne