Det klassiske Hotel Ritz på Banegårdspladsen midt i Aarhus skifter ejer og kommer til at indgå i en hurtigtvoksende kæde af provinshoteller, skriver Fyens.dk.

Direktør Jan Milling tøver ikke, når han bliver spurgt om attraktionen i at købe Hotel Ritz.

”Det er placeringen. Det er bynært, i en ældre ejendom og tæt på banegården. Det er alt det, vi gerne vil have”, siger Jan Milling.

Så sent som i november købte familien to hoteller i Odense, Ydes Hotel og Hotel Domir, og har dermed fem hoteller centralt beliggende i hjembyen.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Aarhus Airport præsenterer ny lufthavn

Designmøblerede loungeområder, storskærme og et nyt gastronomisk koncept er i løbet af de seneste måneder flyttet ind i Aarhus Airport, hvor sommerens gæster således har kunnet opleve en helt ny version af lufthavnen.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Badehotel i millionsalg: Svensk investor tilbød sig

Svømmebassinet skulle opgraderes til spa, og gæsterne skulle indlogeres både i hverdagen og weekenden. Det var nogle af ambitionerne kapitalforvalteren Artha havde, inden de investerede millioner i Marienlyst Badehotel for to år siden, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne