Julemarked, fredagskoncerter og nye vilde forlystelser. Alt sammen oplevelser, som skaber traditioner og tiltrækker gæster til den ikoniske forlystelsespark Tivoli Friheden, som er blevet en god forretning, skriver Jyllands-Posten.

Alene i løbet af de seneste tre år er det lykkedes Tivoli Friheden i Marselisborgskov mere end fordoble sit overskud efter skat. I det seneste regnskab for 2018 leverede forlystelsesparken et overskud efter skat på 4,6 mio. kr., og det er ifølge direktør Henrik Ragborg Olesen meget tilfredsstillende.

”Vi har oplevet en bred fremgang på alle forretningsområder. Men særligt konceptet "Jul i Friheden" og vores koncerter til "Fed Fredag" har været meget succesfulde de seneste år. Vi har gjort meget ud af at bygge nye forlystelser og events, som skaber oplevelser, der bliver til traditioner,” siger han.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne