Julemarked, fredagskoncerter og nye vilde forlystelser. Alt sammen oplevelser, som skaber traditioner og tiltrækker gæster til den ikoniske forlystelsespark Tivoli Friheden, som er blevet en god forretning, skriver Jyllands-Posten.

Alene i løbet af de seneste tre år er det lykkedes Tivoli Friheden i Marselisborgskov mere end fordoble sit overskud efter skat. I det seneste regnskab for 2018 leverede forlystelsesparken et overskud efter skat på 4,6 mio. kr., og det er ifølge direktør Henrik Ragborg Olesen meget tilfredsstillende.

”Vi har oplevet en bred fremgang på alle forretningsområder. Men særligt konceptet "Jul i Friheden" og vores koncerter til "Fed Fredag" har været meget succesfulde de seneste år. Vi har gjort meget ud af at bygge nye forlystelser og events, som skaber oplevelser, der bliver til traditioner,” siger han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne