Fredag d. 10. maj genåbner Svinkløv Badehotel med moderne faciliteter, men stadig med sjælen i behold. Det er verdens bedste kok Kenneth Toft-Hansen og hustru Louise, der forpagter Svinkløv, skriver MigOgAalborg.dk.

I mandags åbnede de for bookinger til sæsonen, der strækker sig fra 10. maj til søndag d. 6. oktober. Men for at holde fast i traditionerne så har parret valgt, at man ikke kan booke online. Derfor har det kun været muligt telefonisk.

I ugens løb er de nærmest blevet bestormet med opkald fra gæster, der vil være blandt de første, der nyder et ophold på Svinkløv Badehotel.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Kokkedal Slot sat til salg

Kokkedal Slot er sat til salg for 150 millioner kroner, skriver dagbladet Børsen. Og det skal helst drives videre som det luksusresort, den nuværende ejer, Mikael Goldschmidt, har skabt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne