Fredag d. 10. maj genåbner Svinkløv Badehotel med moderne faciliteter, men stadig med sjælen i behold. Det er verdens bedste kok Kenneth Toft-Hansen og hustru Louise, der forpagter Svinkløv, skriver MigOgAalborg.dk.

I mandags åbnede de for bookinger til sæsonen, der strækker sig fra 10. maj til søndag d. 6. oktober. Men for at holde fast i traditionerne så har parret valgt, at man ikke kan booke online. Derfor har det kun været muligt telefonisk.

I ugens løb er de nærmest blevet bestormet med opkald fra gæster, der vil være blandt de første, der nyder et ophold på Svinkløv Badehotel.

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne