Fredag d. 10. maj genåbner Svinkløv Badehotel med moderne faciliteter, men stadig med sjælen i behold. Det er verdens bedste kok Kenneth Toft-Hansen og hustru Louise, der forpagter Svinkløv, skriver MigOgAalborg.dk.

I mandags åbnede de for bookinger til sæsonen, der strækker sig fra 10. maj til søndag d. 6. oktober. Men for at holde fast i traditionerne så har parret valgt, at man ikke kan booke online. Derfor har det kun været muligt telefonisk.

I ugens løb er de nærmest blevet bestormet med opkald fra gæster, der vil være blandt de første, der nyder et ophold på Svinkløv Badehotel.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne