Fredag d. 10. maj genåbner Svinkløv Badehotel med moderne faciliteter, men stadig med sjælen i behold. Det er verdens bedste kok Kenneth Toft-Hansen og hustru Louise, der forpagter Svinkløv, skriver MigOgAalborg.dk.

I mandags åbnede de for bookinger til sæsonen, der strækker sig fra 10. maj til søndag d. 6. oktober. Men for at holde fast i traditionerne så har parret valgt, at man ikke kan booke online. Derfor har det kun været muligt telefonisk.

I ugens løb er de nærmest blevet bestormet med opkald fra gæster, der vil være blandt de første, der nyder et ophold på Svinkløv Badehotel.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne