Restaurant Under åbnede officielt i denne uge, og alle faciliteter som køkken og toiletter i den sydnorske restaurant er under havets overflade. For at få bord gælder det om at være hurtig, for restauranten med plads til 40 spisende er næsten fuldt booket indtil september.

Havets dyreliv vil trænge ind i restauranten i form af det, som den danske køkkenchef Nicolai Ellitsgaard Pedersen og hans otte kokke anbringer på tallerknerne.

”Fokus er på havet, og vi vil servere meget fisk, men der vil også være vildt i sæsonen og produkter fra lokale producenter. Vi vil gerne lære folk at spise dele, som de ikke tror, man kan spise, og som de normalt ikke ville lægge på tallerkenen”, siger køkkenchefen.

Se billeder fra den nye restaurant her.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne