Restaurant Under åbnede officielt i denne uge, og alle faciliteter som køkken og toiletter i den sydnorske restaurant er under havets overflade. For at få bord gælder det om at være hurtig, for restauranten med plads til 40 spisende er næsten fuldt booket indtil september.

Havets dyreliv vil trænge ind i restauranten i form af det, som den danske køkkenchef Nicolai Ellitsgaard Pedersen og hans otte kokke anbringer på tallerknerne.

”Fokus er på havet, og vi vil servere meget fisk, men der vil også være vildt i sæsonen og produkter fra lokale producenter. Vi vil gerne lære folk at spise dele, som de ikke tror, man kan spise, og som de normalt ikke ville lægge på tallerkenen”, siger køkkenchefen.

Se billeder fra den nye restaurant her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne