Restaurant Under åbnede officielt i denne uge, og alle faciliteter som køkken og toiletter i den sydnorske restaurant er under havets overflade. For at få bord gælder det om at være hurtig, for restauranten med plads til 40 spisende er næsten fuldt booket indtil september.

Havets dyreliv vil trænge ind i restauranten i form af det, som den danske køkkenchef Nicolai Ellitsgaard Pedersen og hans otte kokke anbringer på tallerknerne.

”Fokus er på havet, og vi vil servere meget fisk, men der vil også være vildt i sæsonen og produkter fra lokale producenter. Vi vil gerne lære folk at spise dele, som de ikke tror, man kan spise, og som de normalt ikke ville lægge på tallerkenen”, siger køkkenchefen.

Se billeder fra den nye restaurant her.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Pizzakæde har 11 nye pizzeriaer på vej

Dominos vil føje 11 nye pizzeriaer til kæden i Danmark i 2020. Derudover indleder selskabet et samarbejde med Hungry.dk om udlevering af maden. Det oplyser Dominos i en pressemeddelelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne