Danske bank flytter fra sit ikoniske hovedsæde, hvor den ellers har haft til huse siden 1875. I 2023 rykker banken i stedet til et nybygget domicil på Postgrunden ved Københavns Hovedbanegård, skriver MigOgKbh.dk.

Herefter skal området omkring det nuværende domicil i hjertet af København K undergå noget af en forvandling. Det fremgår af et forslag til en ny lokalplan, som for nylig er sendt i høring.

Ud af områdets samlede bygningsmasse er det planen, at langt størstedelen skal bruges til erhverv, detailhandel og restauration. En fjerdedel af etagekvadratmetrene skal omdannes til lejligheder – heraf en fjerdedel til almene boliger.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne