Restaurationer i Danmark solgte sidste år for 45 milliarder kroner. Det er 10 milliarder mere end i 2014, viser tal fra Danmarks Statistik.

Antallet af restaurationer steg i samme periode fra 15.637 virksomheder til 18.163 restaurationer.

Men selvom flere går ud og spiser, så er der ikke gæster nok til, at de mange restauranter kan få en god forretning ud af det, mener Bo Jacobsen, der ejer Restaurationen i København.

Se mere om danskernes udespisevaner i indslaget her fra TV Avisen i aftes.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne