Hos den nye restaurant Ubat Veggie i Aalborg er der hverken store bøffer, svinemørbrad eller laks på menuen. Restauranten er nemlig 100 procent vegetarisk og altså helt uden kød, fisk og fjerkræ. Og Ubat Veggie er bare en af de mange nye vegatarrestauranter, der er åbnet de seneste år, skriver DR.

Antallet af vegetariske spisesteder er nemlig mere end femdoblet. I 2010 var der ti vegetariske eller veganske spisesteder i Danmark, mens Dansk Vegetarisk Forening i dag har registreret 54 steder i hele landet.

Indehaver af stedet og kok Michael 'Miv' Pedersen er ikke selv vegetar, men hans håb er at skabe en ny oplevelse for de spiseglade aalborgensere.

”Jeg kan godt lide at arbejde på den her måde og være med til at skubbe grænserne for, hvor vi er i dag, og hvilken mad vi spiser. Og så manglede der jo en vegetarrestaurant i Aalborg”, siger Michael 'Miv' Pedersen.

Læs hele historien her.

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne