Flere lejer en bolig igennem Airbnb, når de er på jagt efter overnatningsmuligheder. Antallet af Airbnb-gæster rundede 1 million i 2018, og det er en stigning på 16 pct. siden 2017. Det viser nye tal fra VisitDenmark, skriver Finans.dk.

Hotelbranchen i hovedstaden har ligeledes oplevet en stigning i antallet af overnatninger. Dog går det mere trægt i de øvrige dele af landet, lyder det fra HORESTA.

”Det betyder, at de små og mellemstore virksomheder uden for de store provinsbyer nu kommer under et forstærket pres. De har ganske enkelt ikke den samme modstandskraft som hotellerne i de større byer. Hvis den private udlejning får samme omfang i provinsen, som vi har set i vores største byer, så kommer det til at koste lokale arbejdspladser,” siger den politiske direktør i HORESTA, Kirsten Munch Andersen.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne