I Miami finder turisterne ud af, at deres Airbnb-overnatning er ulovlig, når det banker på døren, skriver New York Times. For på trods af at udlejning er ulovlig i Flamingo Park, sker det i stor stil, og man ser nøglebokse til besøgende over det hele, skriver mediet.

Jackie Caicedo er en såkaldt ‘code compliance officer’, som arbejder i Miami. Hendes opgave er at banke på hos Airbnb-lejere og fortælle dem, at de overnatter i en ulovligt udlejet bolig. Det er nemlig ikke tilladt at udleje boliger i mindre end 6 måneder og 1 dag.

Turisterne kan efter besøget fra myndighederne kontakte udlejeren og bede om at blive flyttet. Vil værterne ikke samarbejde, skal gæsterne stadig forlade boligen. I enkelte tilfælde hjælper byen dem med et andet sted at bo.

Borgmesteren Dan Gelber fortæller, at ambitionen er at sikre borgerne, der har købt et hjem i et boligkvarter.

Airbnb sagsøger nu byen, og talsmand Benjamin Breit skriver, at ingen har gavn af, at byen håndhæver lovgivning, hvis eneste formål er at straffe indbyggere og forbrugere.

Jeff Donnelly bor i området, og han siger, at problemet er, at der ikke er beboere eller ”operatører” til stede i udlejningsboligerne. Det er hoteller uden værter, og generne rammer derfor naboerne, lyder det.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne