Sønderjylland havde sidste år for første gang fire millioner kommercielle overnatninger. Forventningerne er dog vokset med det nye Alsik-hotel i Sønderborg, skriver Standby.dk.

”Vi regner med at det nye Hotel Alsik får kæmpestor betydning for Sønderborg og Sønderjylland, det vil blandt andet næsten fordoble antallet af hotelværelser i Sønderborg, der har regionens højeste belægningsprocent, fra de nuværende omkring 250 hotelværelser.”

Det siger chef for VisitSønderjylland, Kasten Justesen, til STANDBY.dk efter sidste uges åbning af Hotel Alsik i Sønderborg – hotellet har 190 værelser, angiveligt Nordeuropas største spa samt masser af plads til møder og konferencer.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne