2018 blev et godt år for Tornøes Hotel, der kom ud med et overskud før skat på en million kroner, skriver Fyens Stiftstidende.

Resultatet er en markant forbedring fra 2017, hvor overskuddet var på 660.421 kroner før skat.

”Der er mange ting, der spiller ind på, at vi kommer ud med et større overskud i 2018. Men vejret har i hvert fald været med os, siger hoteldirektøren og henviser til den rekord varme sommer, der rullede henover Danmark i 2018”, siger hoteldirektør Morten Birkerod.

Den gode sommer var en af grundene til, at Tornøes Hotel i 2018 både fik flere overnattende gæster samtidig med, at der kom flere gæster ude fra i hotellets restaurant.

Har du fået læst?

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Hotellet Løvtag er en succes

Trætop-hotellet Løvtag på Als Odde er kommet forrygende fra start, skriver Turisme.nu. Gæsterne står i kø for at overnatte med udsigt til trætoppene. Men trætop-hotellet var snublende tæt på aldrig at blive til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne