2018 blev et godt år for Tornøes Hotel, der kom ud med et overskud før skat på en million kroner, skriver Fyens Stiftstidende.

Resultatet er en markant forbedring fra 2017, hvor overskuddet var på 660.421 kroner før skat.

”Der er mange ting, der spiller ind på, at vi kommer ud med et større overskud i 2018. Men vejret har i hvert fald været med os, siger hoteldirektøren og henviser til den rekord varme sommer, der rullede henover Danmark i 2018”, siger hoteldirektør Morten Birkerod.

Den gode sommer var en af grundene til, at Tornøes Hotel i 2018 både fik flere overnattende gæster samtidig med, at der kom flere gæster ude fra i hotellets restaurant.

Har du fået læst?

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne