2018 blev et godt år for Tornøes Hotel, der kom ud med et overskud før skat på en million kroner, skriver Fyens Stiftstidende.

Resultatet er en markant forbedring fra 2017, hvor overskuddet var på 660.421 kroner før skat.

”Der er mange ting, der spiller ind på, at vi kommer ud med et større overskud i 2018. Men vejret har i hvert fald været med os, siger hoteldirektøren og henviser til den rekord varme sommer, der rullede henover Danmark i 2018”, siger hoteldirektør Morten Birkerod.

Den gode sommer var en af grundene til, at Tornøes Hotel i 2018 både fik flere overnattende gæster samtidig med, at der kom flere gæster ude fra i hotellets restaurant.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt hotel indgår aftale med byens fodboldhold

Det bliver en stor dag for hele Horsens, når Jørgensens Hotel igen kan tage imod gæster, og Christian Deijenberg, der er COO for Byens Hotel, som skal drifte Jørgensens Hotel, er i fuld gang med at få brikkerne til at gå op i forhold til personale og mange andre ting.

Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid

Natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time. Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på reglerne for aflønning af medarbejdere, der arbejder denne nat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne