Mange af de lokale mennesker, der har investeret i genåbningen af Hotel Juelsminde Strand, var mandag eftermiddag til investormøde på hotellet. Omkring 150 tog plads i restauranten, hvor der udover mad var et par årsberetninger på menuen. Beretningen vedrørende Hotel Juelsminde Strand var positiv, skriver Vafo.dk.

Hotelchef Alexander Mateev fortalte, at Juelsminde Strand i 2018, altså det tredje år siden genåbningen, præsterede et driftsoverskud på godt en mio. kr. I 2017 var overskuddet på 850.000 kr. Hotellet bookes til mange fester i weekender, og i 2018 blev det booket til konferencer på hverdage.

Forventningen til 2019 er derfor et større overskud på driften, og året begyndte med vigtige, nye opgaver ud af huset i form af frokostlevering.

Har du fået læst?

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Badehotel i millionsalg: Svensk investor tilbød sig

Svømmebassinet skulle opgraderes til spa, og gæsterne skulle indlogeres både i hverdagen og weekenden. Det var nogle af ambitionerne kapitalforvalteren Artha havde, inden de investerede millioner i Marienlyst Badehotel for to år siden, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne