Mange af de lokale mennesker, der har investeret i genåbningen af Hotel Juelsminde Strand, var mandag eftermiddag til investormøde på hotellet. Omkring 150 tog plads i restauranten, hvor der udover mad var et par årsberetninger på menuen. Beretningen vedrørende Hotel Juelsminde Strand var positiv, skriver Vafo.dk.

Hotelchef Alexander Mateev fortalte, at Juelsminde Strand i 2018, altså det tredje år siden genåbningen, præsterede et driftsoverskud på godt en mio. kr. I 2017 var overskuddet på 850.000 kr. Hotellet bookes til mange fester i weekender, og i 2018 blev det booket til konferencer på hverdage.

Forventningen til 2019 er derfor et større overskud på driften, og året begyndte med vigtige, nye opgaver ud af huset i form af frokostlevering.

Har du fået læst?

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne