Mange af de lokale mennesker, der har investeret i genåbningen af Hotel Juelsminde Strand, var mandag eftermiddag til investormøde på hotellet. Omkring 150 tog plads i restauranten, hvor der udover mad var et par årsberetninger på menuen. Beretningen vedrørende Hotel Juelsminde Strand var positiv, skriver Vafo.dk.

Hotelchef Alexander Mateev fortalte, at Juelsminde Strand i 2018, altså det tredje år siden genåbningen, præsterede et driftsoverskud på godt en mio. kr. I 2017 var overskuddet på 850.000 kr. Hotellet bookes til mange fester i weekender, og i 2018 blev det booket til konferencer på hverdage.

Forventningen til 2019 er derfor et større overskud på driften, og året begyndte med vigtige, nye opgaver ud af huset i form af frokostlevering.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne