Arp-Hansen Hotel Group har per 1. maj skiftet CFO, finansdirektør. Den nye koncerndirektør for økonomi og IT er 44-årige Birgitte Krarup Sonne-Schmidt. Hun er i ny hotelbranchen og kommer senest fra en tilsvarende stilling som CFO i Otometrics – et selskab i GN Hearing, skriver Standby.dk. 

Birgitte Krarup Sonne-Schmidt, der er cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har en HD fra Copenhagen Business School, har tidligere været hos revisionsfirmaet Deloitte samt Dong Energy. Birgitte Krarup Sonne-Schmidt afløser som CFO i Arp-Hansen koncernens finansdirektør siden 1996, Torben Kristensen. Han fortsætter dog i hotelkoncernen i en nyoprettet stilling som Data Compliance Specialist med reference til sin afløser.

Læs hele historien her.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne