Arp-Hansen Hotel Group har per 1. maj skiftet CFO, finansdirektør. Den nye koncerndirektør for økonomi og IT er 44-årige Birgitte Krarup Sonne-Schmidt. Hun er i ny hotelbranchen og kommer senest fra en tilsvarende stilling som CFO i Otometrics – et selskab i GN Hearing, skriver Standby.dk. 

Birgitte Krarup Sonne-Schmidt, der er cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har en HD fra Copenhagen Business School, har tidligere været hos revisionsfirmaet Deloitte samt Dong Energy. Birgitte Krarup Sonne-Schmidt afløser som CFO i Arp-Hansen koncernens finansdirektør siden 1996, Torben Kristensen. Han fortsætter dog i hotelkoncernen i en nyoprettet stilling som Data Compliance Specialist med reference til sin afløser.

Læs hele historien her.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne