Arp-Hansen Hotel Group har per 1. maj skiftet CFO, finansdirektør. Den nye koncerndirektør for økonomi og IT er 44-årige Birgitte Krarup Sonne-Schmidt. Hun er i ny hotelbranchen og kommer senest fra en tilsvarende stilling som CFO i Otometrics – et selskab i GN Hearing, skriver Standby.dk. 

Birgitte Krarup Sonne-Schmidt, der er cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har en HD fra Copenhagen Business School, har tidligere været hos revisionsfirmaet Deloitte samt Dong Energy. Birgitte Krarup Sonne-Schmidt afløser som CFO i Arp-Hansen koncernens finansdirektør siden 1996, Torben Kristensen. Han fortsætter dog i hotelkoncernen i en nyoprettet stilling som Data Compliance Specialist med reference til sin afløser.

Læs hele historien her.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne