Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der foregår spændende ting bag den tildækkede facade på bygningen lige ved siden af Nimb Hotel i Tivoli. En stor butik med café og food-lab er lige nu ved at tage form i lejemålet, hvor Andersen Bakery tidligere holdt til.

Det er virksomheden Social Foodies, der får 338 m2 at boltre sig på. Når butikken åbner i slutningen af juni, kan kunderne nyde kædens signaturprodukter som friskrørt is, frisklavede flødeboller, energibarer og cookies samt nye morgenmads- og frokostmenuer med et tvist fra Afrika.

Idémanden bag Social Foodies, Thor Thorøe siger:

”Ambitionerne med dette flagskib er, at det skal være vores ”all in one”-, hvor kunderne kan købe vores signaturprodukter, der vil være workshops, firmakurser og fokus på innovation. Vi vil også eksperimentere med nye afrikanske råvarer, så danskerne løbende kan opleve nye spændende smagsvarianter og produkter.”

København vil være Nordens vinterhovedstad

En ny vinterfestival er på tegnebrættet i København, hvor både kommune og erhvervsliv ser store muligheder i at skabe liv og turisme i årets kolde måneder. Ambitionen er klar: En samlet fortælling, der skal trække gæster og omsætning i Q1 og Q4.

Log ind