En række restauranter i Californien tilføjer nu en linje til regningen, skriver San Francisco Chronicle. Pengene skal gå til kampen for klimaet.

Initiativet har fået navnet ”Restore Califoria Renewable Restaurants”, og her vil restauranterne lægge 1 pct. på regningen, som skal gå til California’s Healthy Soil Program, hvor landmændene omlægger til mere bæredygtige metoder.

Karen Leibowitz og Anthony Myint er idéfolkene bag, og de er også kendt fra restauranten Mission Chinese Food. De har allerede fået tilsagn fra en række toprestauranter i området.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne