En række restauranter i Californien tilføjer nu en linje til regningen, skriver San Francisco Chronicle. Pengene skal gå til kampen for klimaet.

Initiativet har fået navnet ”Restore Califoria Renewable Restaurants”, og her vil restauranterne lægge 1 pct. på regningen, som skal gå til California’s Healthy Soil Program, hvor landmændene omlægger til mere bæredygtige metoder.

Karen Leibowitz og Anthony Myint er idéfolkene bag, og de er også kendt fra restauranten Mission Chinese Food. De har allerede fået tilsagn fra en række toprestauranter i området.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild

Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet? Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne