En række restauranter i Californien tilføjer nu en linje til regningen, skriver San Francisco Chronicle. Pengene skal gå til kampen for klimaet.

Initiativet har fået navnet ”Restore Califoria Renewable Restaurants”, og her vil restauranterne lægge 1 pct. på regningen, som skal gå til California’s Healthy Soil Program, hvor landmændene omlægger til mere bæredygtige metoder.

Karen Leibowitz og Anthony Myint er idéfolkene bag, og de er også kendt fra restauranten Mission Chinese Food. De har allerede fået tilsagn fra en række toprestauranter i området.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Flyselskab serverer kaffe i spiselige kopper

Flyselskabet Air New Zealand serverer hvert år over otte millioner kopper kaffe ombord på deres fly, og selvom de bruger genbrugelige, plantebaserede kopper, så bliver de otte millioner kopper alligevel til en del affald om året, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne