At et godt måltid med lækkert kød og frisk salat er populært blandt mange, er Restaurant Flammen bevis på. På få år er familien Rosenfeldt Sunddal gået fra at eje et enkelt spisested til at have en kæde af 16 buffetrestauranter i ind- og udland. Men drømmen stopper ikke her. Nu udvider Flammen sit koncept med takeaway.

”Det er vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle os, og Flammen TakeAway er et nyt forretningskoncept, som vi forventer os meget af, og som vi har glædet os til at præsentere danskerne for”, siger Flammens adm. direktør Piet Klein.

Flammen TakeAway er blevet testet i Næstved siden nytår, og i løbet af de kommende uger vil det så blive rullet ud i Herning, Viborg og Esbjerg.

Restaurant Flammen forventer at tilbyde takeway i alle kædens danske restauranter i løbet af 2019.

Har du fået læst?

Danskerne får mad udefra juleaften

For de fleste danskere foregår det hjemme sammen med familien med faste traditioner og hjemmelavet julemad. Men en ny tendens breder sig: Nemlig at spise ude, fortæller TV2.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne