Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

At et godt måltid med lækkert kød og frisk salat er populært blandt mange, er Restaurant Flammen bevis på. På få år er familien Rosenfeldt Sunddal gået fra at eje et enkelt spisested til at have en kæde af 16 buffetrestauranter i ind- og udland. Men drømmen stopper ikke her. Nu udvider Flammen sit koncept med takeaway.

”Det er vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle os, og Flammen TakeAway er et nyt forretningskoncept, som vi forventer os meget af, og som vi har glædet os til at præsentere danskerne for”, siger Flammens adm. direktør Piet Klein.

Flammen TakeAway er blevet testet i Næstved siden nytår, og i løbet af de kommende uger vil det så blive rullet ud i Herning, Viborg og Esbjerg.

Restaurant Flammen forventer at tilbyde takeway i alle kædens danske restauranter i løbet af 2019.

Medina åbner café i Hørsholm

Medina kaster sig over restaurationsbranchen og åbner en café i Hørsholm. Sammen med en forretningspartner har hun overtaget en tidligere frugt- og grønthandel, som nu omdannes til et take away-sted.

Log ind