Pilen fortsætter med samlet at pege opad for leveringsportalen Just Eats danske forretning, skriver FødevareWatch.dk.

Samlet lød overskuddet i Just Eat.dk på 60,8 mio. kr., mens resultatet før skat beløb sig til 77,5 mio. kr. Begge resultater var omkring 10 mio. kr. over niveauet i 2017.

I regnskabsmeddelelsen hedder det, at ledelsen finder resultaterne for tilfredsstillende i et år, hvor "selskabet har foretaget væsentlige investeringer i restaurant-teknologi, hvilket har resulteret i en stigning i materielle anlægsaktiver."

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Kromand: ”Mentaliteten har ændret sig”

HORESTA fortæller til Euroman, at det er deres indtryk, at det går okay for de finere kroer, som blandt andet satser på et højt madniveau, mens det for de mere værtshuslignende kroer er en anden snak. I en rapport om danskernes udespisevaner fra 2018 fremgår det også, at besøgstallene for eksempelvis caféer er stigende, mens de er dalende for værtshuse og diskoteker.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne