Den franske turistorganisation ønsker at Airbnb skal leve op til samme forsikrings-, bogførings- og finansielle krav som traditionelle udbydere af ejendomme. Airbnb har dog taget et skridt nærmere til at undgå denne nationale regulering, da en rådgiver til den europæiske domstol (ECJ) mener, at platformen skal ses som en digital serviceudbyder, skriver TheGuardian.com.

Denne status vil betyde, at Airbnb kan operere frit på tværs af hele EU.

Frankrig er Airbnbs største marked uden for USA, og Paris har det største udbud af private boliger på platformen.

Airbnb har været ude og glæde sig over anbefalingen til ECJ. Anbefalingen er dog ikke bindende for domstolen, men de følges typisk i 80 pct. af tilfældene.

Læs hele historien her.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Kinesiske kokke var tema i P1 Debat

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, var med i panelet, da DR P1 Debat tirsdag tog problemet med udnyttelse af kinesiske kokke på det danske arbejdsmarked op.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne