Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
København er nemlig blevet rigtig glad for japansk mad, især gademad. Hos Kuma er pakket med smag, er let og raffineret, og så koster det ikke særlig meget, skriver MigOgKbh.dk.
Nu har Østerbro så også fået deres helt egen Kuma.
Bag Kuma står Mathias og Katsu, sidstnævne er halvt japansk og har stået i lære på Michelin-restauranten Kong Hans.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024