Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
København er nemlig blevet rigtig glad for japansk mad, især gademad. Hos Kuma er pakket med smag, er let og raffineret, og så koster det ikke særlig meget, skriver MigOgKbh.dk.
Nu har Østerbro så også fået deres helt egen Kuma.
Bag Kuma står Mathias og Katsu, sidstnævne er halvt japansk og har stået i lære på Michelin-restauranten Kong Hans.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025