Turismen er motor for vækst og udvikling i hele Danmark og skaber oplevelser, som kommer både gæster, arbejdspladser og lokalsamfund til gode, skriver Hans Kristian Skibby, erhvervsordfører Dansk Folkeparti, i Finans.

Vi skal fortsætte det gode arbejde med turismesektoren, og her står særligt tre greb øverst på den politiske ønskeliste.

”Det første handler om udvikling langs vores kyster. Det bliver i de kommende år nødvendigt at prioritere flere midler til kystsikring. Det andet handler om at sikre flere turister helt året. Danmark har meget at byde på, også udenfor sommermånederne. For at sikre en længere turistsæson, hvor der også er gæster og liv langs kysterne i vintermånederne, skal vi kunne holde husene varme året rundt. Tilsidst skal vi gøre det billigere for campingturismen. Mens campingturisme vokser kraftigt i Sverige og Tyskland er antallet af campingovernatninger i Danmark faldende”, skriver Hans Kristian Skibby.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne