Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Som led i en større turnaround-proces har aktionærer i det forgangne år indskudt 45 mio. kr. i ny kapital i Jensens Bøfhus. Selskabet har samtidig fået eftergivet gæld på 132 mio. kr. samt haft held med at halvere sine engangsomkostninger til 47 mio. kr., skriver FødevareWatch.
Samlet har det været med til at sikre, at man i sidste ende står tilbage med et regnskabsteknisk plus på 66,7 mio. kr. efter 2018. Det kommer efter et 2017-resultat på minus 156,7 mio. kr., og efter en årrække, hvor resultaterne svingede mellem minus 10,7 mio. kr. og minus 56,5 mio. kr.
På driften ser det stadig anderledes negativt ud, og driftsunderskuddet, som i 2017 var på hele 138,2 mio. kr. var stadig negativt med et underskud på 63 mio. kr. i 2018.
"Vi har "overtaget" en udfordret forretning, og der skal hårdt arbejde til for at få det til at fungere tilfredsstillende igen," udtaler adm. direktør Anders Nikolaisen, der har siddet i stolen siden nytår.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025