Som led i en større turnaround-proces har aktionærer i det forgangne år indskudt 45 mio. kr. i ny kapital i Jensens Bøfhus. Selskabet har samtidig fået eftergivet gæld på 132 mio. kr. samt haft held med at halvere sine engangsomkostninger til 47 mio. kr., skriver FødevareWatch.

Samlet har det været med til at sikre, at man i sidste ende står tilbage med et regnskabsteknisk plus på 66,7 mio. kr. efter 2018. Det kommer efter et 2017-resultat på minus 156,7 mio. kr., og efter en årrække, hvor resultaterne svingede mellem minus 10,7 mio. kr. og minus 56,5 mio. kr.

På driften ser det stadig anderledes negativt ud, og driftsunderskuddet, som i 2017 var på hele 138,2 mio. kr. var stadig negativt med et underskud på 63 mio. kr. i 2018.

"Vi har "overtaget" en udfordret forretning, og der skal hårdt arbejde til for at få det til at fungere tilfredsstillende igen," udtaler adm. direktør Anders Nikolaisen, der har siddet i stolen siden nytår.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne