Denne gang er det møbelgiganten Ikea, der varsler et opgør med deres storsælgende cafeteria-hit: Svenske kødboller med kartoffelmos og brun sovs, skriver CNN Business ifølge Finans.dk.

Ikea udtaler, at man lige nu laver forsøg med forskellige plantebaseret kødboller for at finde en type, der smager og ligner møbelhusets traditionelle af slagsen, men at man endnu har lagt sig fast på en endelig opskrift.

Fastfoodkæden Burger King har netop afsluttet et lokalt forsøg med at tilbyde deres klassiker Whopperen med plantebaseret bøf i stedet for oksekød og vil nu udbrede den til hele USA - hvis ellers producenten, Impossible Foods, kan følge med efterspørgslen. Firmaet var netop ude i forlængelse af Burger Kings erklæring og sige, at selskabet forventede mangel på de proteiner, der bruges til at fremstille de plantebaserede bøffer.

Har du fået læst?

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne