Denne gang er det møbelgiganten Ikea, der varsler et opgør med deres storsælgende cafeteria-hit: Svenske kødboller med kartoffelmos og brun sovs, skriver CNN Business ifølge Finans.dk.

Ikea udtaler, at man lige nu laver forsøg med forskellige plantebaseret kødboller for at finde en type, der smager og ligner møbelhusets traditionelle af slagsen, men at man endnu har lagt sig fast på en endelig opskrift.

Fastfoodkæden Burger King har netop afsluttet et lokalt forsøg med at tilbyde deres klassiker Whopperen med plantebaseret bøf i stedet for oksekød og vil nu udbrede den til hele USA - hvis ellers producenten, Impossible Foods, kan følge med efterspørgslen. Firmaet var netop ude i forlængelse af Burger Kings erklæring og sige, at selskabet forventede mangel på de proteiner, der bruges til at fremstille de plantebaserede bøffer.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne