Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Gonzalo Wolfsohn, en 31-årig argentiner fra Buenos Aires, har haft svært ved at opdrive den argentinske empanada, en dejpakke med fyld, i sin tid i Danmark. Han har boet her i landet i et par år, og nu har han taget skeen i egen hånd, skriver Politiken.

På Vesterbro har han netop åbnet en decideret empanada-restaurant, den første af sin slags i København.

”Konceptet går kort sagt ud på, at jeg vil servere argentinsk gademad i restaurant-omgivelser”, siger Wolfsohn, da Ibyen kigger forbi.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Ny hotelchef vil løfte Copenhagen Plaza

Sebastian Kamieniarczyk er ny General Manager på ProfilHotels Copenhagen Plaza. Med international erfaring skal han videreudvikle hotellets stærke profil.

Log ind