Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gonzalo Wolfsohn, en 31-årig argentiner fra Buenos Aires, har haft svært ved at opdrive den argentinske empanada, en dejpakke med fyld, i sin tid i Danmark. Han har boet her i landet i et par år, og nu har han taget skeen i egen hånd, skriver Politiken.
På Vesterbro har han netop åbnet en decideret empanada-restaurant, den første af sin slags i København.
”Konceptet går kort sagt ud på, at jeg vil servere argentinsk gademad i restaurant-omgivelser”, siger Wolfsohn, da Ibyen kigger forbi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025