Det gamle Sanden Bjerggaard er blevet renoveret og åbner i løbet af sommeren med det nye navn Hotel Nor, skriver Nordjyske.

Hotellet og restauranten mangler stadig en alkoholbevilling for, at der kan sættes en helt nøjagtig dato på.
Ejer Jan Middelboe har ansat 51-årige Sinne Lagrolet som direktør. I første omgang bliver det hendes opgave at ansætte omkring 10 medarbejdere.

Sinne Lagrolet startede for 15 år siden Danmarks største sushi-kæde, men nu er den sidste restaurant solgt.

Nordjyske turistkontorer lukker på stribe

Hvor finder man den flotteste strand og hvor er det bedst at bo? Ja, hvor turister tidligere stillede den slags spørgsmål til personalet på det lokale turistkontor, så er det i dag i stigende grad internettet, der bliver brugt til at søge informationer. Det får flere turistkontorer til at dreje nøglen om.

Ny forening skal øge kvaliteten på nordjysk mad og turisme

Nordjysk Mad og Turisme er en ny forening, der har til formål at sætte dagsordenen for kvalitetsudvikling i Nordjylland inden for erhvervet. Det primære omdrejningspunkt for foreningens arbejde og for medlemmerne, er ønsket om højere kvalitet af såvel råvarer som serveret mad.

100 år gammelt badehotel lukker

Efter seks måneder med søgen efter nye ejere til Sanden Bjerggaard Hotel & Kursuscenter i Nordjylland lukker hotellet, da gælden ifølge formanden for bestyrelsen, John Olsson, er blevet for stor.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne