Det gamle Sanden Bjerggaard er blevet renoveret og åbner i løbet af sommeren med det nye navn Hotel Nor, skriver Nordjyske.

Hotellet og restauranten mangler stadig en alkoholbevilling for, at der kan sættes en helt nøjagtig dato på.
Ejer Jan Middelboe har ansat 51-årige Sinne Lagrolet som direktør. I første omgang bliver det hendes opgave at ansætte omkring 10 medarbejdere.

Sinne Lagrolet startede for 15 år siden Danmarks største sushi-kæde, men nu er den sidste restaurant solgt.

Tidligere nordjysk diskotek genopstår som orangeri

En kop kaffe, et stykke kage og måske noget andet til ganen. Og så en arkitektonisk oplevelse oveni. Det håber arkitekt Søren Sarup at kunne byde på fra engang i 2020, når Strandgården - det for længst lukkede etablissement tæt på kysten i Agger - er blevet forvandlet fra "øjebæ" til en attraktion, skriver Nordjyske.

Konkursramt konferencehotel genåbner med ny ejer

Sanden Bjerggaard Hotel & Kursuscenter vil igen summe af liv og lokke gæster til fra nær og fjern. Det oplyser den nye ejer af hotellet, Jan Middelboe, der har købt det konkursramte hotel. Det skriver Nordjyske ifølge Kursuslex.

Tidligere Svinkløv-ejer taber budkamp om gammelt badehotel

Den tidligere mangeårige ejer af Svinkløv Badehotel, Lise Emborg, må opgive at få fingrene i et andet historisk badehotel. For nylig gik det 100 år gamle Sanden Bjerggaard Hotel ved Slettestrand i Fjerritslev konkurs, og det har den nordjyske mangemillionær været meget interesseret i at overtage.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne