Koncernen Milling Hotels er netop kommet ud med et stort plus før skat på 15,5 millioner kroner for 2018, skriver Folketidende.dk. Det er lidt mindre end rekordresultatet i 2017 på 17,5 millioner kroner. Nedgangen forklares med et år, hvor der har været stor fokus på investeringer i udvikling af koncernen.

Milling-familiens Hotel Maribo Søpark bidrager til overskuddet med 1,5 millioner i 2018. I 2017 var overskuddet lige godt tre millioner kroner og i 2016 var overskuddet på det lokale hotel 2,2 millioner kroner.

”2017 var et rekordår også på hotellet i Maribo, og det skyldtes én stor ordre i vores lavsæson. Så derfor er vi meget tilfredse med resultatet for 2018 også, hvor vi også har haft et stigende antal konferencer”, lyder det fra Andreas Milling, der er hotelchef i Maribo og søn af koncernens ejerpar Dorte og Jan Milling.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne