Det har vakt en vis opmærksomhed i Ørnhøj, at der er kommet nye beboere i det gamle Ørnhøj Hotel, skriver Alt om Herning.

Beboerne er Supawan Ponguttha og Michael Nielsen samt deres to døtre, Georgina og Annesofia. Ægteparret overtog hotellet 15. april og flyttede ind nogle dage senere.

Men det betyder ikke, at Ørnhøj Hotel snart åbner igen, selvom Supawan Ponguttha og Michael Nielsen begge har en baggrund i hotel- og restaurationsbranchen, senest med Michael Nielsen som bestyrer for Hejse Kro i Fredericia frem til efteråret 2018.

”Vi har ikke tænkt os at drive firma eller lignende. Lige nu har vi tænkt os at bo her privat og vil bare gerne indgå i lokalsamfundet som privatpersoner. Men jeg forstår da godt, at folk er nysgerrige efter, hvad det er for nogle hoveder, der er flyttet ind”, griner Michael Nielsen, før han alligevel åbner en lille dør på klem for hotellet.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne