Det har vakt en vis opmærksomhed i Ørnhøj, at der er kommet nye beboere i det gamle Ørnhøj Hotel, skriver Alt om Herning.

Beboerne er Supawan Ponguttha og Michael Nielsen samt deres to døtre, Georgina og Annesofia. Ægteparret overtog hotellet 15. april og flyttede ind nogle dage senere.

Men det betyder ikke, at Ørnhøj Hotel snart åbner igen, selvom Supawan Ponguttha og Michael Nielsen begge har en baggrund i hotel- og restaurationsbranchen, senest med Michael Nielsen som bestyrer for Hejse Kro i Fredericia frem til efteråret 2018.

”Vi har ikke tænkt os at drive firma eller lignende. Lige nu har vi tænkt os at bo her privat og vil bare gerne indgå i lokalsamfundet som privatpersoner. Men jeg forstår da godt, at folk er nysgerrige efter, hvad det er for nogle hoveder, der er flyttet ind”, griner Michael Nielsen, før han alligevel åbner en lille dør på klem for hotellet.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne