Det har vakt en vis opmærksomhed i Ørnhøj, at der er kommet nye beboere i det gamle Ørnhøj Hotel, skriver Alt om Herning.

Beboerne er Supawan Ponguttha og Michael Nielsen samt deres to døtre, Georgina og Annesofia. Ægteparret overtog hotellet 15. april og flyttede ind nogle dage senere.

Men det betyder ikke, at Ørnhøj Hotel snart åbner igen, selvom Supawan Ponguttha og Michael Nielsen begge har en baggrund i hotel- og restaurationsbranchen, senest med Michael Nielsen som bestyrer for Hejse Kro i Fredericia frem til efteråret 2018.

”Vi har ikke tænkt os at drive firma eller lignende. Lige nu har vi tænkt os at bo her privat og vil bare gerne indgå i lokalsamfundet som privatpersoner. Men jeg forstår da godt, at folk er nysgerrige efter, hvad det er for nogle hoveder, der er flyttet ind”, griner Michael Nielsen, før han alligevel åbner en lille dør på klem for hotellet.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne