Det har vakt en vis opmærksomhed i Ørnhøj, at der er kommet nye beboere i det gamle Ørnhøj Hotel, skriver Alt om Herning.

Beboerne er Supawan Ponguttha og Michael Nielsen samt deres to døtre, Georgina og Annesofia. Ægteparret overtog hotellet 15. april og flyttede ind nogle dage senere.

Men det betyder ikke, at Ørnhøj Hotel snart åbner igen, selvom Supawan Ponguttha og Michael Nielsen begge har en baggrund i hotel- og restaurationsbranchen, senest med Michael Nielsen som bestyrer for Hejse Kro i Fredericia frem til efteråret 2018.

”Vi har ikke tænkt os at drive firma eller lignende. Lige nu har vi tænkt os at bo her privat og vil bare gerne indgå i lokalsamfundet som privatpersoner. Men jeg forstår da godt, at folk er nysgerrige efter, hvad det er for nogle hoveder, der er flyttet ind”, griner Michael Nielsen, før han alligevel åbner en lille dør på klem for hotellet.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne