København er igen med på en top-10-liste over de bedste byer i verden til at tiltrække og afholde store sportsbegivenheder, som netop er offentliggjort. Det skriver Wonderful Copenhagen i en pressemeddelelse ifølge TV2 Lorry.

Listen hedder Global Sports Cities Index, som det anerkendte britiske bureau Sportcal står bag, og som udkommer hvert år. I år er det Tokyo, der napper førstepladsen, og kampen om de efterfølgende topplaceringer stod i år mellem Paris og Budapest.

København lå sidste år nummer otte på listen, men er i år røget en placering ned på niendepladsen. Og det er altså på en liste, der tæller 608 byer i hele verden.

Top ti over verdens bedste sportsbyer

 1. Tokyo, Japan
 2. Paris, Frankrig
 3. Budapest, Ungarn
 4. Rio de Janeiro, Brasilien
 5. Doha, Qatar
 6. London, England
 7. Moskva, Rusland
 8. Beijing, Kina
 9. København, Danmark
 10. Minsk, Hviderusland

De bedste sportseventnationer

 1. Kina
 2. USA
 3. Japan
 4. Storbritannien
 5. Rusland
 6. Canada
 7. Frankrig
 8. Tyskland
 9. Italien
 10. Spanien
 11. Korea
 12. Danmark

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne