København er igen med på en top-10-liste over de bedste byer i verden til at tiltrække og afholde store sportsbegivenheder, som netop er offentliggjort. Det skriver Wonderful Copenhagen i en pressemeddelelse ifølge TV2 Lorry.

Listen hedder Global Sports Cities Index, som det anerkendte britiske bureau Sportcal står bag, og som udkommer hvert år. I år er det Tokyo, der napper førstepladsen, og kampen om de efterfølgende topplaceringer stod i år mellem Paris og Budapest.

København lå sidste år nummer otte på listen, men er i år røget en placering ned på niendepladsen. Og det er altså på en liste, der tæller 608 byer i hele verden.

Top ti over verdens bedste sportsbyer

 1. Tokyo, Japan
 2. Paris, Frankrig
 3. Budapest, Ungarn
 4. Rio de Janeiro, Brasilien
 5. Doha, Qatar
 6. London, England
 7. Moskva, Rusland
 8. Beijing, Kina
 9. København, Danmark
 10. Minsk, Hviderusland

De bedste sportseventnationer

 1. Kina
 2. USA
 3. Japan
 4. Storbritannien
 5. Rusland
 6. Canada
 7. Frankrig
 8. Tyskland
 9. Italien
 10. Spanien
 11. Korea
 12. Danmark

Har du fået læst?

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne