Boutiquehotellet Hotel Kong Arthur har officielt åbnet deres helt nye morgenmadsrestaurant. Kodeordene for den nye, og væsentligt rummeligere, restaurant er smag for sanserne, bæredygtighed, dansk design og en indbydende bid af København allerede fra morgenstunden til hotellets gæster. Arthur Hotels har også indtænkt muligheden for at mindske madspild vha. nudging.

For at løse dette på bedst mulig vis, uden at gæsterne skal føle, at de mangler det mindste, har Arthur Hotels allieret sig med både KBH’s Madhus og Rasmus Bredahl. Sidstnævnte beskæftiger sig bl.a. med nudging og neurogastronomi, der kort fortalt går ud på at smage med sanserne og ikke kun tungen.

Arthur Hotels, med F&B chef Mads Krogh i spidsen, har således sammen med Rasmus Bredahl skabt verdens første neurogastronomiske morgenmadsrestaurant, hvor bestik, dufte, visuelle indtryk, lyde, belysning og erindring skal give en bedre spiseoplevelse for gæsterne, der samtidigt skal nudges til at spise mindre og langsommere, fordi de får mad af bedre kvalitet på deres tallerkner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne