Karim Nielsen, der i februar stoppede som administrerende direktør for boutiquekæden Brøchner Hotels, har købt driftsselskabet bag det trestjernede københavnske hotel Savoy Hotel, skriver Standby.dk.

”Jeg har nogle tanker, men ingen konkrete planer,” sagde 53-årige Karim Nielsen i februar til STANDBY.dk, da han bekræftede at han efter ni år på posten stoppede som administrerende direktør for de seks københavnske Brøchner Hotels. Noget der formentlig var i Karim Nielsen tanker var muligheden for at blive direktør for sit eget hotel. I hvert fald har han per 1. maj købt driftsselskabet bag trestjernede Hotel Savoy med 66 værelser på Vesterbrogade i København, erfarer STANDBY.dk.

Den hidtidige ejer af driftsselskabet bag Savoy Hotel, Christian Oxlund, bekræfter overfor STANDBY.dk, at han efter 14 år er stoppet som direktør for Savoy Hotel.

500 parkeringspladser på vej til erhvervslivet i København

Teknik- og Miljøforvaltningen er derfor gået i gang med at etablere de første af i alt 500 p-pladser, som er reserveret til biler med gule nummerplader. Hvis man parkerer på pladserne med en almindelig hvid nummerplade eller en såkaldt papegøjeplade, risikerer man en p-afgift. Erhvervsparkeringspladserne kommer til at ligge over hele byen, men de fleste bliver placeret i centrum af København. 300 af pladserne ligger inden for betalingszonen, og bilisterne skal betale som normalt på pladserne.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne