Karim Nielsen, der i februar stoppede som administrerende direktør for boutiquekæden Brøchner Hotels, har købt driftsselskabet bag det trestjernede københavnske hotel Savoy Hotel, skriver Standby.dk.

”Jeg har nogle tanker, men ingen konkrete planer,” sagde 53-årige Karim Nielsen i februar til STANDBY.dk, da han bekræftede at han efter ni år på posten stoppede som administrerende direktør for de seks københavnske Brøchner Hotels. Noget der formentlig var i Karim Nielsen tanker var muligheden for at blive direktør for sit eget hotel. I hvert fald har han per 1. maj købt driftsselskabet bag trestjernede Hotel Savoy med 66 værelser på Vesterbrogade i København, erfarer STANDBY.dk.

Den hidtidige ejer af driftsselskabet bag Savoy Hotel, Christian Oxlund, bekræfter overfor STANDBY.dk, at han efter 14 år er stoppet som direktør for Savoy Hotel.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne