Karim Nielsen, der i februar stoppede som administrerende direktør for boutiquekæden Brøchner Hotels, har købt driftsselskabet bag det trestjernede københavnske hotel Savoy Hotel, skriver Standby.dk.

”Jeg har nogle tanker, men ingen konkrete planer,” sagde 53-årige Karim Nielsen i februar til STANDBY.dk, da han bekræftede at han efter ni år på posten stoppede som administrerende direktør for de seks københavnske Brøchner Hotels. Noget der formentlig var i Karim Nielsen tanker var muligheden for at blive direktør for sit eget hotel. I hvert fald har han per 1. maj købt driftsselskabet bag trestjernede Hotel Savoy med 66 værelser på Vesterbrogade i København, erfarer STANDBY.dk.

Den hidtidige ejer af driftsselskabet bag Savoy Hotel, Christian Oxlund, bekræfter overfor STANDBY.dk, at han efter 14 år er stoppet som direktør for Savoy Hotel.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne